Het type bus zal de route bepalen. We kunnen met een grote touringcar namelijk niet in alle kleine paadjes van Laren en Blaricum komen, maar gelukkig zijn de meeste villa's wel goed bereikbaar. In de 90 minuten durende tour komen we langs zo'n 30 a 40 locaties. Zo zullen we de villa's van o.a. Marco Borsato, John de Mol, Paul de Leeuw, Dennis Bergkamp, Winston Gerschtanowitz, Rene Froger en Linda de Mol zien.

Ook grotere formaten touringcar kunnen wij inzetten afhankelijk van de groepsgrootte. 

Prijzen:

Max 18 pers: € 425,-

Max 27 pers: € 450,-

Max 36 pers: € 475,-

Max 48 pers: € 495,-

Max 61 pers: €525-

Bus

De personenbus hier afgebeeld gebruiken we het meest bij kleine groepen tot maximaal 10 personen. Door zijn kleine formaat kunnen we op alle locaties komen. Prijs bij maximaal 8 personen: € 180

Bent u met 11-15 personen dan is de linker bus het beste vervoermiddel. Dankzij de grootte van de bus kunnen we op alle plaatsen komen. Zelfs in het kleine doodlopende zandpaadje waar Gordon bijvoorbeeld woont.

Prijs: € 395,-

 

 

Misschien kent u ze wel uit de Amerikaanse films…..de gele schoolbussen. De bus die wij kunnen inzetten voor onze tour biedt plaats aan 39 personen. Prijs: € 495,-

LET OP:

Indien u maar met met enkele personen (bijv. 2) bent is de tour helaas niet mogelijk. In 2019 hopen wij deze tours waarbij u kunt aansluiten bij ander deelnemers weer te kunnen aanbieden.

In 2018 zijn alleen privetours mogelijk!