Gooische Vrouwen

Wat eet Gordon op zijn brood, wat smeert Cheryl Morero in d’r blonde bos met haar? Hoe laat brengt Marco Borsato zijn kids naar school? Hoe lang staat Paul de Leeuw op de crosstrainer of wil je weten of de nieuwe villa van Winston en Renate wel groot genoeg is? Of je er antwoorden op zult vinden durven wij je niet te garanderen, maar één ding is zeker; met onze tour ga je langs meer dan 40 leuke locaties in ’t Gooi. 
 
Zo komen we langs de villa’s van Linda de Mol, René Froger, Anita Meijer, Willeke Alberti en Paul de Leeuw. Uiteraard komen we ook langs diverse locaties uit de successerie “Gooische Vrouwen”. Naast de villa’s van de hedendaagse BN’ers komen we langs villa’s van oude bekenden zoals Mies Bouwman en Dorus. Naast de roddels krijgt u ook informatie te horen over hoe ’t Gooi zo “duur” is geworden en wat de schilder Anton Mauve met Laren te maken heeft.
 
Kortom; U krijgt een interessante tour door 2 schitterende dorpen en gaat naar huis met verhalen die u nog nooit eerder heeft gehoord!
Onze vertreklocatie is Van der Valk Hotel “De Witte Bergen” langs de A1 bij Hilversum/Laren. De tour duurt ongeveer 90 minuten. Andere vertreklocatie of tijdsduur is uiteraard mogelijk. Wij verwachten van u een werkende microfoon voorin de touringcar. Voor de muziek en foto’s zorgt onze gids.
 
Prijs gids: € 165,- exclusief 6% btw 
(Dubbeldekkers niet mogelijk)

 

Voorbeeld geluidsfragment

Download beeldmateriaal