Het type limousine zal de route bepalen. We kunnen met een grote limousine namelijk niet in alle kleine paadjes van Laren en Blaricum komen, maar gelukkig zijn de meeste villa's wel goed bereikbaar. Alle prijzen zijn inclusief rode loper service en 1 fles champagne.

In de ongeveer 90 minuten durende tour komen we langs zo'n 30 locaties. Zo zullen we de villa's van o.a. Marco Borsato, John de Mol, Paul de Leeuw, Dennis Bergkamp, Winston Gerschtanowitz, Rene Froger en Linda de Mol zien.

In deze luxe Lincoln Towncar kunt u met maximaal 8 personen. Vanwege zijn compacte formaat kunnen wij op vele zandpaden komen waar de grotere limousines niet kunnen komen.

 

Prijzen:

wit € 350,-

roze of goud € 400,-

Deze schitterende witte Hummer H2 Limousine is geschikt voor maar liefst 10 personen. 

Prijs: € 525Deze Hummer H2 bestaat ook in het zwart. Geschikt voor maximaal 13 personen. Hierdoor is de prijs naar verhouding erg voordelig.

Prijs: € 625,-

Deze Chrysler 300C is geschikt voor maximaal 7 personen. Net iets luxer dan de Lincoln-limousine.

 

Prijs:

wit € 425,-

 

Op deze foto's ziet u de grootste Hummer. Deze limousine's is geschikt voor maximaal 15 personen. Het interieur is geweldig!. Zo is er bijvoorbeeld een dvd-speler aanwezig met diverse schermen en een laser-show.

 

Prijs: Mega Hummer  € 700,-

Limousines

 

Deze Hummer H2 bestaat ook in het roze. Uniek in Nederland. Geschikt voor maximaal 13 personen.

Prijs: € 675,-

© 2018 BN-Tours

  • YouTube Classic
Schermafbeelding 2015-01-05 om 16.45.54.png