Luxe Gooische Picknick

 

BN-Tours heeft in samenwerking met de Gooische Picknickservice een heerlijke luxe picknick voor je samengesteld. De picknicks zijn zodanig samengesteld dat ze geschikt zijn voor de middag of de avond. Wat is er nou leuker dan heerlijk na een BN-Tour in de buitenlucht genieten van een uitgebreide luxe picknick met allerlei lekkers uit een goed gevulde picknickmand? Een kleed of picknicktafel staat voor u klaar op de prachtig gelegen Tafelbergheide, het decor uit de populaire serie "Gooische Vrouwen". Dit maakt de Gooische beleving natuurlijk nog completer. Misschien kan je de scenes nog wel herinneren van Willemijn die haar honden uitliet op deze heide. Geen gesjouw met eten en drank. Op het door u aangegeven tijdstip staat uw picknick klaar.

De Luxe Gooische Picknick bestaat uit:
Pain de Boulogne "gezond"
Club Sandwich kip/pesto/mozzarella
wrap met gerookte zalm
muffins

vers fruit

nootjes
Milk & Fruit
Spa
Prosecco
vers geperste jus d'orange.

Een vegetarische picknick is ook mogelijk.

Bij slecht weer kan je de picknick tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de picknick annuleren of omzetten naar een High-Tea in Laren.

We horen vaak dat de picknick zo goed en zo lekker was, maar dan volgt er toch een maar……namelijk dat het veel te veel was. Maak uw Gooische dag nu dus nog completer en boek naast de unieke BN-Tour ook een heerlijke Gooische Picknick.

Prijs:€ 20,- per persoon.

Minimale deelname 5 personen!